Kalite

Halavet Gıda A.Ş. üretim aşamalarında ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetimi Sistemleri,BRC Gıda teknik standartı ve GMP (İyi Üretim Uygulamaları) standartları  uygulanmaktadır. Ayrıca Avrupa Birliği uyum kriterleri çerçevesinde Birlik normlarından, EC No853/2004 ve EC No2073/2005 Yönetmeliklerine uygun üretim yapılmaktadır. Halavet Gıda A.Ş. üretim aşamalarında gösterdiği ilgi, hassasiyeti hammadde temininde de göstermekte olup sektöründe yapmış olduğu yatırımlar ile izlenebilirlik kriterlerini Dünya Standartlarının da üzerinde sağlayabilmektedir. Tüm bunlarla beraber, TSE Tarafından TS OIC/SMIIC 1 standardına göre Helal belgelendirme yapılmıştır.